tirsdag den 26. maj 2009

Marina di Pietrasanta


I går og i dag har vi været ved stranden. Den ligger 5 km fra, hvor vi bor.
Kilometer efter kilometer af den flotteste sandstrand med det reneste turkisblå hav.
Og selv om det er en kliché, så kender jeg næsten ikke noget, der er så beroligende som lyden af bølgernes brusen.
Lige nu er der god plads på stranden. Der er langt imellem badegæsterne, så vi har det for os selv, sådan som vi kan li`det. Men hundredvis og atter hundredvis af tomme strandstole bevidner om, hvordan der kan se ud i juli og august. Vi gyser ved tanken og glæder os over at være her nu !

På vej hjem fra stranden stopper vi ved stamcafeen på den store plads midt i byen "Bar Michelangelo", hvor vi får en cappucino og en grappa. Udover en masse barer og restauranter ligger der hele to kæmpestore kirker på pladsen, og så er der en masse kunst. Det vender jeg tilbage til.

7 kommentarer:

eKirsten sagde ...

Uh, jeg kunne godt misunde dig den lækre strand - især hvis vandet også er varmt, og det er det vel? Er bacillerne for alvor jaget på flugt?

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er det dog et skønt billede af dine tæer i vandkantet. Jeg kan levende forestille mig, hvordan det køler i den italienske varme ;-)

Tine sagde ...

Hvor ser det bare dejligt ud.
Og saa fine sandal streger dine fodder allerede har :-)

Irene sagde ...

Kirsten - Vi er desværre stadigvæk begge to halvsløje, men forsøger at få det bedste ud af ferien alligevel.Vi var ikke i vandet, selv om det var rigtig,rigtig varmt, men måske i morgen....

Helle : sagde ...

Med sand mellem tæerne tra la la la ;-) Det må være dejligt sådan at have det næsten helt for jer selv. Rigtig ferie og skønt vand !

Strikkeheksen sagde ...

Uhm, det ser SÅ dejligt ud - rigtig ferie :-)

Annette sagde ...

Irene, du får mig altså til at længes efter ferie, efter varme og efter Italien. Jeg håber at I har det bedre nu og kan nyde ferien i fulde drag.