fredag den 16. juli 2010

Havevandring i juliJeg elsker de store fyldte valmuer. Sidste år havde jeg kun lyslilla. I år er der også pink og bordeaux.
De store orange dagliljer er sprunget ud.
Mamelukærme står og svajer yndefuldt i vinden.
Klematissen blomstrer fuldstændig overdådigt.


8 kommentarer:

Momsestrik sagde ...

Jeg har kun et at sige....HVOR ER DET NOGLE SMUKKE BILLEDER.... Super ;o)

emmy sagde ...

Smukke, smukke blomster du har i din have :)

Kom så igang sagde ...

Tak for havevandring,hvor er dine blomster smukke.

Glaphuset sagde ...

Hej Irene.
Arj hvor har du dog mange smukke blomster i din have. De er vel nok flotte dine valmuer. Måske jeg skulle overveje sådan nogle i vores "pløjemark" af en have, kun indtil videre, heldigvis ;o) Jeg ved ikke så meget om haver. Er sådan nogle valmuer, som du har her mere "rubuste" i blomsten end grøftekante valmuer ??? God weekend i din skønne have.
Anette

Irene sagde ...

Hej Anette
Ja - de valmuer jeg har er meget robuste. Du sår dem som frø om efteråret eller meget tidligt forår. De skal nemlig helst have frost. Fuglene tager nogle af frøene - andre suser rundt i haven, og som regel kommer blomsterne op helt andre steder end der, hvor du såede dem. Men det er netop det, der er charmerende, og de passer sammen med de fleste andre blomster:-)

strikkeentusiasten sagde ...

Skønne skønne blomster, jeg har også en svaghed for kæmpe valmuer, havde sået nogle sidste efterår men ved ikke rigtig hvor de er forsvundet hen.....;o(

Glaphuset sagde ...

Hej igen :o)
Det lyder lidt hyggeligt, at de sådan har deres egen livsfærd rundt i haven :o) Hvad hedder de mon ???
Kh Anette

Fru Kahr sagde ...

Dejlige sommerbilleder. Jeg tog lige en havevandring klokken syv i morges - jeg skulle lige se, hvad der var sket i haven den seneste uge, hvor vi har været i sommerhus. Der er bare så mange fine blomster lige nu:-)