mandag den 13. juni 2011

Nyt marked

Der er kommet et nyt marked i Århus - i Mølleparken foran Hovedbiblioteket, og det måtte jeg jo lige tjekke:-)
Det viste sig nu næsten udelukkende at være et tøjmarked både med gammelt slidt (og i mine øjne usælgeligt)kluns, der bare burde være kasseret, men også med nyt og ubrugt tøj fra kendte designere. Nu er tøj normalt ikke det jeg går efter på et loppemarked(det køber jeg på Trendsales:-)), men jeg fandt nu alligevel noget:-)
Jeg har længe ledt efter disse to bøger. De har nogle enkle og nemme grundmønstre, som jeg håber jeg kan finde ud af at sy efter. Jeg fik dem til en meget fair pris.

Med hjem kom også en splinterny meget smuk silkekimono, som jeg er meget glad for:-)

11 kommentarer:

Trillemus sagde ...

Hvor er du heldig at du fandt disse bøger. Jeg kigger også efter dem. De mønstre er bare uundværlige.

Forsat god dag. Kh Mette

Berit sagde ...

Det marked havde jeg ikke hørt om, men det er et par gode, klassiske sybøger, du har fået fingrene i!

Eva sagde ...

Det er meget hyggeligt, at Mølleparken kan bruges til andet end at drikke øl i. Jeg var derinde sidste gang (har en veninde, der syr tøj under navnet Moster K., og hun har en bod derinde), og der var ikke så meget at købe. Men man kan da håbe, at det spredes, og der kommer lidt variation.

Madam Munch sagde ...

Sikke et fund. Bøgerne er hot blandt unge sy-mødre. Jeg har dem i reolen, men troede, at de var altmodische. Jeg er jo ikke begyndt på børnetøj endnu.

Frujensensunikum sagde ...

Sikke et fund du har gjort - spændende med et nyt marked.

kh Jane

Ann sagde ...

Du er altså bare go til det der lopperi, Irene!
Elsebeth Gynthers vidunderlige bøger har jeg næsten slidt op på tøj til mine børn, da de voksede op. De stakler. Hahaha, men det er nogle rigtig gode bøger, som du sagtens kan sy efter.

Strikkeglæde sagde ...

Ih, jeg har altså ikke overblik over de markeder...

God fangst selvom det var et blandet udbud.

Unknown sagde ...

Uh ha da, nu bliver jeg godt nok helt sentimental. Min ældste søn født i 1977 og min ældste datter født i 1984 er vokset op i mors hjemmesyede fra Elsebeth Gynters bøger.

mona sagde ...

Hold da op, som jeg har brugt de bøger meget, og syet applikationer til den store guldmedalje. Jeg har dem da også stadig - dem kan du sagtens sy efter. Tillykke med dem.

Tine sagde ...

Fede bøger du fandt!!

Birgitte sagde ...

Godt køb! Jeg satser stærkt på at min mor stadig har de to bøger til at stå i reolen derhjemme sådan som hun havde det i min barndom :)