søndag den 18. marts 2012

Downtown Abbey

Jeg er vild med serien Downtown Abbey og kan anbefale den varmt. Anden sæson sendes fra i aften af på DR1.
Ligesom Fynpige kunne jeg ikke vente, så jeg har købt den på dvd for et stykke tid siden:-) Jeg kan røbe så meget, at sæson 2 er mindst lige så dramatisk som den første. Den byder på fremragende skuespilpræstationer i stort set alle roller. Herhjemme er én af yndlingspersonerne Enkefruen, der spilles af Maggie Smith - Hun er fuldstændig fantastisk. Tænk Jer - hun er 77 og bliver bare bedre og bedre. Derudover er serien utroligt smukt filmet. Det er en nydelse at se på billederne af landskaber og interiører. Så det er dejligt, at der også kommer en tredje sæson:-)
Følger du ikke med i serien, er der lejlighed til at starte nu:-)

17 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg er heeeelt klar til i aften. Og jeg glæder mig.

Merete sagde ...

Åh ja, jeg glæder mig. Jeg har dog allerede set sæson 2, men jeg glæder mig til gensynet

Anonym sagde ...

jeg er også så klar til i aften, glæder mig og har glædet mig læææænge.
god fornøjelse til dig Irene :)

Strikkeglæde sagde ...

Jeg er også klar til i aften - jeg nød den første sæson meget.

Kirsten Amstrup sagde ...

Det kunne da være jeg skulle humpe hen og se den.

Helle sagde ...

Har ikke fått med meg denne serien til tross for at den er en snakkis i lunchen. Har dog hørt at den er bra. Det var bare det med de 24 t i døgnet som jeg ikke får til å strekke til alt jeg har lyst til om dagen.

Tine sagde ...

Jeg havde glemt det var idag.
Godt du huskede mig på det!!
Jeg er vild med den serie.

Pollyanna sagde ...

Jeg er fuldstændig med på Downton holdet. Har heller ikke kunnet vente på DR og har derfor også snydt, men så kan jeg måske både koncentrere mig om strikning af snoninger og om forviklinger på Downton Abbey samtidigt ;-)

Fru Knudsen sagde ...

Jeg er klar, kan du tro

ullaskovjensen sagde ...

Arj, jeg havde også lige glemt det, men den må tages i morgen på genudsendelse. Har så været til 60- års fødselsdag, med dans... så nu hviles der... måske med et strikketøj.
Og du har ret: enkefruen er forrygende skarp i sit spil.

PS - ja jeg fik det ikke lige skrevet dér, men rødt er nu også flot til dig, så jeg lige :-)

Fynpige sagde ...

Hej Irene. Tak for det søde link til mig *smil* Jeg ser også serien igen igen, da jeg havde købt den så jeg alle 8 afsnit på en uge!!! Kunne simpelhen ikke slippe den igen. . Og som dig elsker jeg enkefruen. . Hun spiller fantastisk...fortæller virkeligt hvor mange ting og skel der ændrede sig i disse år. Elsker at serien fortæller en virkelig historie. . Og jeg kan ikke vente til serie 3! De sender den på BBC i år ! Prøv at søg på youtube, og se nye klip og skuespiller fortælle om serien. Dejligt at være fan med dig! Kh fyndige/ Lene

Gitte sagde ...

Også mig! Har glædet mig rigtig meget til de nye afsnit,

Ruths datter sagde ...

Ja dette er en gøy serie vi også har sett i Norge. Håper at de setter opp denne nye hos oss også.Ønsker deg en fin ny uke.
Klem

Ulla Røjkjær sagde ...

Jeg gik desværre glip af de sidste sfsnit af 1. Sæson, men jeg hægtede mig på igen i aftes. Kunne nemt følge med. Jeg er vild med den serie...

Johanne sagde ...

Jeg har desværre ikke set 1 del. Men har siden læst så meget godt om den, at jeg så den i går. Det var lidt svært, når man ikke kender personerne endnu - men jeg vil helt klart følge med fremover.

Anonym sagde ...

Dejligt at blive oplyst om så skøn en serie....så den på genudsendelsen idag og skal helt klart følge med fremover..... Pragtfulde billeder :-) Har desværre ikke set 1. sæson...Måske jeg kan være heldig at finde den et sted derude og se den snarest:-)

Hilsen Lone

Henriette sagde ...

Jeg skal helt klart se den. Har dog været nød til at optage dem - for familien er ikke helt vild med dem - så lige pludselig skal jeg se sæson 2!