søndag den 29. april 2012

February fitted pullover

Det er ikke meget jeg har haft lyst til at strikke de sidste uger, og jeg har slet ikke noget færdigt strik at vise frem. Jeg er startet på en masse forskellige ting, og nu har jeg ikke flere ledige pinde 3 og 3 1/2 som er yndlingspindestørrelsen. Heldigvis vendte min strikkelyst lidt tilbage i dag, for nu må der altså gøres noget færdigt! Jeg elsker det lille hulmønster, som Elizabeth Zimmermann bruger til sin February baby sweater. Tidligere er der lavet en February lady sweater og nu også en February fitted pullover.
For et stykke tid siden købte jeg noget lækkert Merino/Silk fra Pickles på udsalg, da garnet udgik af deres sortiment. Jeg har 6 nøgler, så hvis det ikke rækker, må modellen blive med korte ærmer i stedet for trekvartlange. Jeg er sikker på, at det bliver en fin og luftig sommersag, og den chokoladebrune farve vil klæde solbrun hud. Garnet er blødt og lækkert, men lidt irriterende at strikke med, da tråden vil dele sig. Det er nok derfor Pickles ikke vil forhandle det mere:-) Nu har jeg taget et ordentligt nap på blusen i dag, så mon ikke der er håb om, at den bliver færdig:-) Ligesom de to andre opskrifter er February fitted pullover en gratis opskrift, som jeg har fundet på Ravelry.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er også et flot mønster. Glæder mig til at se den færdig.

Mhv Maibritt

Strikkeglæde sagde ...

Enig - dets er ud til at være et godt mønster, glæder mig til at det færdige resultat.

Lis sagde ...

Det ser smukt ud og jeg kan se, du også har gang i perlestrik. Det har jeg også, på to forskellige bluser, der snart er færdige. Den ene er en Rowan sommer bluse og den anden er Lady Mcduff.

Dejligt, at strikkelysten er vendt tilbage og at det ser ud til du snart får lidt af yndlingspindende ledige.

Kh. Lis

Irene sagde ...

Rigtig flot mønster. Det er pi... irreterende når garnet deler sig .. man opdager det jo oftes først et par pinde nede eller mere :o(

Unknown sagde ...

Min favorittjakke er av det picklesgarnet. Den er myk, varm, bløt og god.
deilig å få lyest til å gjøre fer dig arbeid. eg ønsker deg en god uke. :))

nynne sagde ...

Hvor ser det meget lovende ud - og skøn model du har fundet :-)

Lin sagde ...

Den model ser laekker ud. Laenge leve Ravelry :-)))

Helle sagde ...

Godt å se at du er i gang igjen. Lekkert mønster i genseren du holder på med, gleder meg til å se den ferdig. :)

Uldbegavet sagde ...

Nej en skøn trøje, den havde jeg slet ikke set, den skal jeg vist også lave på et tidspunkt (den to-do liste bliver da også længere og længere). Garnet ser lækkert ud, men det er da træls det deler sig. Jeg håber de 6 nøgler rækker, men den vil nu også være flot med korte ærmer eller som vest.

GrenDesign sagde ...

Pøj pøj - dejligt at strikkelyst og lidt bede velbefindende er vendt tilbage :-)
Ser spændende ud den bluse...

Gitte sagde ...

Skøn model.

Håber den hjælper på strikkelysten....

Annette sagde ...

Jeg håber, at din strikkelyst snart er tilbage.

Jeg har lige læst tilbage og beundret alle de dejlige ting du har strikket under mit fravær, især faldt jeg over en model, som jeg ikke tror, at jeg kan undvære "Laar", den ser vidunderlig ud. Her går det mest op i at strikke babytøj for øjeblikket, så jeg må undvære lidt endnu.

Hav det nu rigtig godt deroppe nordpå.