søndag den 1. marts 2009

Amelia, Teitur og Shetland Triangle

Jeg har startet ikke mindre end tre nye projekter op, så er vist ved at være frisk igen - hoster bare så skrækkeligt.
Først og fremmest strikker jeg på endnu et Shetland Triangle til mig selv. Jeg bruger det gule garn, som jeg også brugte til Cosmopolitan Cardigan. Det blev købt på udsalg hos BC-garn i efteråret, og jeg forestiller mig, at sjalet bliver godt til min nye sorte jakke.

Det er tvillingernes tur til at få "Mormorstrik", så jeg har købt opskriften på Teitur, så de kan få sig hver en lille herrevest. Et nemt og hyggeligt lille strikketøj.

Sidst men ikke mindst er jeg faldet totalt for Amelia.Da jeg for nyligt ryddede op i mit tøjskab, opdagede jeg, at jeg kun har et par brugbare tynde sommercardigans - resten var slidte og grimme. Så jeg kunne godt trænge til en 3-4-5 stykker, men det er der da heldigvis råd for.
Jeg faldt for Amelia, fordi modellen, der har den på, er lidt rund i det, og alligevel sidder trøjen ualmindelig godt på hende. De to paneler foran og et bagved med drejet rib har en slankende effekt, og jeg er vild med den store runde halsudskæring. Da jeg ydermere havde en stor portion lilla uldgarn på lager, var det bare at slå op i en fart. Det er et dejligt nemt og ligetil fjernsynsstrikketøj.
Alle tre ting bliver strikket af garn fra lageret og ryger selvfølgelig med blandt de 12 projekter. Jeg ved godt, at jeg er langt foran med 12 projekter, men så snart havesæsonen begynder, regner jeg ikke med at strikke så meget. Vi har flere store haveprojekter(igen!) i år:-)

6 kommentarer:

Helle : sagde ...

Sikke da nogle dejlige ting du er gået i gang med, den trøje er bare supper flot og sikke en farve. Godt at du snart er oven på igen, den hoste kan man jo have glæde af længe desværre;-)

Gitte sagde ...

Er også ret vild med Amelia. Har set et par "blogge" med færdige versioner, som alle har set super lækre ud.

De bliver skønne - de 2 drenge veste.

Sascha sagde ...

Og her troede jeg så vi snakkede min ynglings musikker Teitur Lassen, nooot :D Men det ser altså bare lækkert ud det hele og godt at du er ved at være rask :)

Strikkeheksen sagde ...

Hold da op, der er gang i den :-) Ser ud til at være nogle skønne projekter - det gule sjal skal nok blive perfekt til sort :-)

Tine sagde ...

De små drenge veste skal nok vække lykke. Det er bare en super fin model.
Godt at det gule garn bliver brugt. Du var jo så nervøs for om det var noget ;-)
Og Amelia, den ser vel nok fin ud.
Det er vist også lige en model for mig.
Alt i alt, 3 rigtig gode projekter fra din hånd, igen :O)

Samtal från min trädgård sagde ...

Er lidt nysgerrig efter Amelia, så jeg fölger den med spändning, skulle passe min figur udmärket.