lørdag den 7. marts 2009

Mode med mere

Siden jeg var 13-14 år og troede at jeg skulle være designer og tegne og sy tøj, har jeg interesseret mig meget for mode. Før i tiden stormede jeg ud hver sæson og købte det hotteste nye. Det gør jeg ikke mere, for moden har også ændret sig. Nu om stunder er næsten alt tilladt, og det gælder mere om at skabe sig sin helt egen individuelle stil.
Jeg interesserer mig stadig for mode, selv om det ikke rigtig er trendy at sige, når man er 50+. Min egen stil kalder jeg klassisk med et humoristisk twist. Næsten alt mit basistøj er sort - sorte pæne bukser, sorte pencilskirt-nederdele, sorte strikkjoler, sorte toppe, og ovenpå alt det sorte kan man så sprælle med tilbehør i pangfarver. Jeg køber gerne dyre mærkevarer,for jeg har mit tøj i lang tid, men jeg har også is nok i maven til at vente til udsalg, så jeg får det, jeg gerne vil have til det halve:-) Humoren kommer ind via mærker som f.eks. Odd Molly, som man da ikke kan blive andet end i godt humør af, hjemmestrik og sjove og billige smykker.
Jeg synes også humoren indikerer, at så er det altså heller ikke mere alvorligt. Herregud - det er bare tøj!
Enhver kan købe sig til et flot look, men jeg synes jo så, at det bliver sjovere, når man blander mærkevarer med hjemmestrik og vintage. Jeg støver gerne rundt i genbrugsforretninger efter gode vintagefund, og jeg er tit heldig og finder fine ting.
I samtlige dameblade i denne uge, bliver den nye forårsmode præsenteret. Jeg vidste sådan set godt,at lavendel og koral bliver de hotte farver, men at grøn er forårets "outsiderfarve" anede jeg ikke, men det passer mig glimrende.
For 14 dage siden var jeg nemlig lige en runde i nogle af de genbrugsforretninger jeg kommer i, og i en af dem fandt jeg denne skønne, grønne Chanel-inspirerede jakke. Den er i tyndt uldstof, helforet, og det kan stort set ikke ses, at den er brugt. Det eneste jeg skal gøre, er at hive skulderpuderne ud, og så kostede den en bagatel af 45 kr!!!
Den bliver sat sammen med sort nederdel,sort top og sorte strømper.

Måske slynger jeg mit lysegrønne Branching-out tørklæde om halsen.

Mine grønne Chie Mihara sko passer perfekt dertil.

Og så må det jo endelig, endelig ikke blive for pænt! Så ingen guld/sølvsmykker eller lækre skindtasker.
Nej - et grønt plastic-armbånd, jeg har fået af min datter og så kattetasken, jeg syede forleden. Det giver det rette humoristiske twist til et af mine nye forårslook :-)

11 kommentarer:

Fríða sagde ...

læææækkert! du bliver HOT!
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Som talt ud af min mund :-)Flotte ting, du har fået sat sammen der, de sko må godt flytte hjem til mig ;-)

Gitte sagde ...

Sikken et fund! Du bliver super lækker!
Tilslutter mig Lene - skoene må også gerne bo hos mig!!

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg er også lidt af en skofetichist, så jeg instemmer i de övriges ha-begär efter skoene, men elsker også stärke farver. Flot!

Helle : sagde ...

Super flotte ting du har fundet frem. Det vil klæde dig, og så ligner du ikke alle andre, det syntes jeg er et pluds.

Annepålandet sagde ...

Så flott! Du er en Dame med Stil!
Her i Norge er STIL mangelvare, dessverre. Vi kan jo skylde på kulden og høye priser på klær... Men her fikk jeg jo noen gode tips, i hvert fall! Og så fine sko!

Lavendel sagde ...

Nøøj - hvor sejt. Særlig de der skønne sko. Har du haft billede af kattetasken, jeg bli'r helt nysgerrig?
god søndag til dig - Lone/Lavendel

Lavendel sagde ...

Ja, jeg så den efter jeg havde skrevet...haha altid hurtig i vendingen. Jeg har en både og se på www.lavendelgarden.dk - vi holder påskemarked påskelørdag!
Lone

Irene sagde ...

Tak skal I have allesammen! Og hvis I ikke kender "skomesteren" Chie Mihara - så laver han altså sko, der både er flotte og som man også går godt i.

nynne sagde ...

Fed chanel ting Irene. Skoene er super lækre-kender til mærket. Tror du bliver super chik, nu ved jeg jo hvor fin du er i grøn.

Tine sagde ...

Hvor er det en smuk jakke. Og så til den pris :-)

Du bliver dagens dronning i det sæt!